Forum
siema ludzie!jestem koluszek i jestem uzależniony od demotywatorów zaczynamy nową wirtualną przygodę z nowym forum Ke3n sqad.Także wydaje mi się,że wypadałoby się przedstawić żeby wiedzieć z kim mamy do czynienia.Piszta i niech moc będzie z wami!!!
czołem:) jestem stanka..lubię keczup i japka..mam dwóch przyjaciół, Jasię i Edwarda, raz przygniotłam mu skorupkę, bo wszedł do krzyżówki i go nie zauważyłam, ale na szczęście żyje i ma się świetnie..Jasia też ma się świetnie i ogląda telewizor, bo musi się uczyć
Użytkownik
Siema to ja krzysiek, lubię nic nie robić a potem odpoczywać, zastanawiać się nad głupimi rzeczami i szynkę w galarecie jeszcze lubię i bilard ostatnio. Szukam szczęści i miłości siedząc na dupie, nie za bardzo lubię ludzi, w szczególności komunistów, ekstremistów i trochę lekarzy ale za to lubię czosnek. W tym momencie zabieram się za naukę, jeszcze tylko siku, herbatka, fajka i chwila na necie.
Nowy użytkownik
Cześć, nazywam się Dorota i nienawidzę swoich studiów, ale za to uwielbiam mięso:) Pozdro wszystkim:)
Nowy użytkownik
.....kłamałam:D